hoofdfoto 1

Familiecamping gelegen in de duinen van de Belgische kust

Hoofdfoto 2
Hoofdfoto 3

Chalets Koksijde is een familiale uitbating die bestaat uit 2 campings, Eureka en Bloemenduin, gelegen op 300 m van elkaar.
Heerlijk genieten van duin, zee en strand op wandelafstand van het bruisende centrum van Koksijde

Eureka

Clauslaan 2
8670 Koksijde

Bloemenduin

Abdijstraat 71
8670 Koksijde

 

Wegenwerken opgelet!

Er zijn momenteel wegenwerken bezig in de Parnassiusstraat  en de Zeelaan van Koksijde-dorp.

Hoe Eureka bereiken?
U komt van afrit Veurne, volg richting Koksijde. Als u aan het rotonde komt van de McDonalds kiest u afrit 'Koksijde' (2e afrit). U rijdt tot aan de volgende rotonde van de Abdijmolen en volg de eerste afslag 'Koksijde-bad'. U gaat rechtdoor op de Vanbuggenhoutlaan en draait de 2e straat rechts af (u ziet een bord van Chalets Koksijde en de blauwe vlaggen aan de inkom). U kunt uw auto even kwijt in de straat voor de ingang en kunt zich aanmelden aan de receptie. Tot zo!

Hoe Bloemenduin bereiken?
U komt van afrit Veurne, volg richting Koksijde. Als u aan het rotonde komt van de McDonalds kiest u afrit 'Koksijde' (2e afrit). U rijdt tot aan de volgende rotonde van de Abdijmolen en volg de eerste afslag 'Koksijde-bad'. U gaat rechtdoor op de Vanbuggenhoutlaan en draait de 1e straat rechts af (u ziet een gele richtingaanwijzer 'Bloemenduin') en rijdt rechtdoor in de Middenlaan tot aan het eerste kruispunt, daar slaat u rechtsaf (Abdijstraat). U gaat terug rechtdoor tot u aan uw rechterkant blauwe vlaggen aan de inkom opmerkt. U kan uw auto altijd even kwijt aan de kant van de straat en gaat stapvoets naar de receptie of u rijdt op en parkeert u op onze parking links. Tot zo!