Algemene voorwaarden chalets Eureka en Bloemenduin

Aankomst en vertrek

De chalet is klaar vanaf 15u00, plant u later aan te komen dan 18u00 gelieve dan contact met ons op te nemen zo kunnen wij u verder helpen.
De dag van vertrek dient u tussen 09u00 en 10u30 uiterlijk de chalet te verlaten. Wenst u voor 09u00u te vertrekken, meldt u dan de dag ervoor even op de receptie.

Waarborg/schade

Onze mooie nieuwe chalets zien er piekfijn uit en dat houden we graag zo, voor u en de gasten na u. Wij verwachten van u dat u de chalet nalaat zoals u deze heeft aangetroffen, nl. de frigo en kasten leeg, vuilnis in de container aan de ingang van de camping, vloeren geveegd, kruimels van de tafel, afwas proper in de kasten en de badkamer droog en net.
Wanneer u klaar bent voor vertrek dan komt u even tot aan de receptie, een medewerker zal u mee begeleiden naar de chalet voor eindcontrole en zal u uw waarborg teruggeven.

Indien er schade vastgesteld werd na vertrek, of er objecten gebroken of gestolen werden… dan brengen wij dit in rekening. Bij normaal gebruik dient u zich uiteraard geen zorgen te maken.

Annulering

Bij het maken van de reservatie, brengen wij onmiddellijk 50% van de totaalprijs in rekening.

Bij vroegtijdig vertrek brengen wij het totaalbedrag van de reservatie in rekening. Wij hebben geen bewijs voor de annulatie nodig maar houden ons wel strikt aan bovenstaande voorwaarden. U kan desgewenst een annulatieverzekering afsluiten bij een verzekeraar naar keuzen, wij bieden dit evenwel niet aan.

Maximale bezetting

Onze chalets met twee slaapkamers (Low Budget 2, Budget 2 en Luxe 2) kunnen maximaal door 4 personen bezet worden. De chalets met drie slaapkamers (Low Budget 3, Budget 3 en Luxe 3) kunnen door maximaal 6 personen bezet worden. Wij houden hier strikt aan vast om u een aangenaam en rustig verblijf te garanderen. Indien we merken dat deze voorwaarde wordt geschonden, kan de toegang tot de chalet u ontzegd worden, hierbij komen de annulatievoorwaarden in voege die in artikel 3 zijn opgenomen.

Betaling

Bij aankomst vragen wij u de overige 50% van uw verblijf te betalen aan de receptie. Dit kan zowel via kaart als cash. Ook de waarborg van 200 euro per chalet vragen wij dan in baar geld te betalen aan de receptie. Wij houden deze bij en geven u deze na uw verblijf terug.

Overlast

Wij zijn trots op onze familiale en rustige sfeer die heerst op onze campings. Daarom vragen wij iedereen om na 22u30 het rustig te houden en ieder zijn nachtrust te respecteren. Gemotoriseerd verkeer is tussen 08u00 en 22u30 niet meer toegestaan. Hierdoor zal ook de slagboom aan de ingang niet meer te openen zijn. Bij noodgevallen kan u steeds 24 op 24u aan de receptie terecht. Indien er toch overlast zou worden vastgesteld van welke aard ook, kan dit een reden zijn om uw verblijf vroegtijdig te beëindigen.
Wij laten geen vrijgezellen noch jongerenfeestjes toe.

Alleenreizende jongeren

Indien uw gezelschap uitsluitend uit jongeren onder de 23 jaar bestaan, dient u ons hiervan te verwittigen. Bij het niet verwittigen behouden wij ons het recht om uw verblijf te weigeren. Wij behouden ons het recht om eventuele extra (geluids)waarborgen te vragen.

Luxe Chalets

Bij onze Luxe chalets nemen wij de schoonmaak op ons. Dit betekent dat wij alles zullen poetsen na uw vertrek, u dient echter wel de afwas te doen en het afval in de containers aan de ingang te deponeren. Indien dit niet het geval is, zijn wij genoodzaakt alsnog 50 EUR in rekening te brengen.

Het beddengoed mag u laten liggen op de bedden, alsook de handdoeken.

Ontbijt bestellen

Er kunnen pistolets, koffiekoeken en brood besteld worden aan de receptie. Wij werken samen met de overheerlijke bakker 3B's in St-Idesbald. Een bestelformulier voor uw brood kunt u verkrijgen aan de receptie. Gelieve uw bestelformulier voor 18u00 af te geven aan de receptie, teneinde uw bestelling te garanderen. Wij vragen dat u uw betaling op voorhand vereffent in contanten aan de receptie.
Uw bestelling wordt vanaf 08u00 geleverd aan de deur van uw huurchalet.
Ontbijt is enkel te verkrijgen op zaterdag, zondag en feestdagen, alsook gedurende de maanden juli en augustus.

Huisdieren

Indien u met huisdieren reist, gelieve ons dit vooraf te melden. Zo kunnen wij een aangepaste chalet voorzien, voor het gemak van u en uw huisdier. Wij vragen wel met aandrang om de hond altijd aan de lijn te houden en hun behoeften buiten de camping te laten doen.

 

Bij reservatie van een chalet verklaart u zich integraal akkoord met deze voorwaarden, ook indien u huurt via een één van onze partners gelden deze voorwaarden.

Bij betwisting van de voorwaarden of de gevolgen ervan zijn enkel de rechtbanken van Veurne bevoegd.